Online banners

U wilt online naamsbekendheid creëren! Maar hoe pakt u dat aan? Met een online banner. Daarvoor heeft u een groot bereik nodig. Dat regelt u gemakkelijk en vertrouwd. Gebruik het grote en regionale online bereik van Het Kontakt.

Ons bereik voor u
Op de nieuwssites van Het Kontakt bekijken onze lezers maandelijks meer dan 1 miljoen pagina’s. En daar kunt u een banner plaatsen. Ons grote bereik is opgedeeld in dertien regio’s. U bepaalt zelf welk gebied interessant is.


Soorten online banners
U kunt kiezen uit twee soorten banners; de leaderboard banner en de rectangle banner. De leaderboard is een smalle strook bovenaan de webpagina. De rectangle is bijna vierkant van vorm en staat, op een computerscherm, rechts van de nieuwsberichten. Op uw telefoon staat de rectangle tussen de nieuwsberichten in. U kunt uw banner zelf ontwerpen of laat dat aan onze ontwerpers over.

Kosten van een online banner
Voor het plaatsen van een online banner betaalt u per aantal vertoningen; het aantal keer dat de advertentie door iemand gezien is. Voor maar liefst 100.000 vertoningen, betaalt u €500,-. Afhankelijk van het aantal bezoekers op de door u gekozen website kan de banner enkele dagen tot een aantal weken getoond worden. Haal het maximale uit uw advertenties. Creëer online bereik.

Meer weten over online adverteren? Ik help u hier graag bij! Stuur mij een e-mail: j.vlietstra@kmp.nl, bel mij op 06 - 51 72 80 34 of vul onderstaand formulier in.

Voor- en achternaam *:

E-mailadres *:

Telefoonnummer:

Uw branche:

Vraag/verzoek: