• Mary-Ann Arentz-Bakker stapt om persoonlijke redenen op.
• Mary-Ann Arentz-Bakker stapt om persoonlijke redenen op. Foto: Chris van Koeverden

Complete PvdA/GroenLinks fractie van Buren stapt op

Nieuws 760 keer gelezen

MAURIK/BUREN • Nee, er is geen onmin, maar zowel Jur Marringa als Mary-Ann Arentz-Bakker, respectievelijk fractievoorzitter en raadslid van PvdA/GroenLinks van de gemeente Buren, stoppen met hun raadswerk per 1 juni.

De in Zoelen woonachtige Jur Marringa is voorgedragen als GroenLinks-wethouder bij de gemeente Tiel. Hij volgt in die functie Erika Spil op, die om gezondheidsredenen is gestopt. Mary-Ann, die in 2006 in Rijswijk kwam wonen en veel vrijwilligerswerk doet voor met name ‘groene organisaties’, stopt om persoonlijke redenen. 

Donderdagavond bijeen

De besturen van PvdA en GroenLinks komen donderdagavond bijeen om te bezien wie hun opvolgers worden. Vanavond hebben Conny Veldhuizen (voorzitter van de PvdA Buren) en Keimpe Wieringa (voorzitter GroenLinks Buren) de leden van beide partijen hierover geïnformeerd. 

Socialer en groener

“Mary-Ann en Jur hebben bijgedragen om de gemeente Buren socialer en groener te maken. Ze hebben ook hun schouders gezet onder de nieuwe samenwerking tussen PvdA en GroenLinks en hebben hierin stappen voorwaarts gezet”, aldus de informatie naar de leden.

Ellis Frans-Kapma

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden