• Kilke van Buren zingt ook tijdens Peerpop  op 27 en 28 seeptember.
• Kilke van Buren zingt ook tijdens Peerpop op 27 en 28 seeptember. Foto: aangeleverd

Kilke van Buren en Johan Heuser ook op Peerpop in Tiel

Nieuws 510 keer gelezen

TIEL • De van oorsprong Tielse zangeres en musicalactrice Kilke van Buren verzorgt tijdens Peerpop, op 27 en 28 september in de Tielse zorgcentra, een reis door musicalland. Ook de uit Geldermalsen afkomstige Nederlandstalige zanger Johan Heuser treedt op.

Kilke is inmiddels een gerenommeerd artiest, die in diverse internationale producties speelde. In Nederland was ze te zien in de Stage Entertainment musical  ‘The Sound of Music’. Anno 2024 speelt Kilke in de Elfsteden-musical ‘De Tocht’.

Enorm vereerd

“We zijn enorm vereerd dat zo’n geweldige zangers tijdens Peerpop gaat optreden”, aldus Lucien Tros, voorzitter van de Stichting Vrienden van Vrijthof, organisator van Peerpop. “Kilke gaat een musicalreis verzorgen tijdens Peerpop, waardoor dit evenement nog gevarieerder wordt.”

Zanger van het levenslied

Johan Heuser is een zanger van het levenslied. Hij zorgde vorig jaar al voor een enorme sfeer in de zorgcentra. Eerder presenteerde de organisatie van Peerpop al de namen van de Rotterdamse formatie De Wannebiezz en van Ronnie Tober, die op de Peerpop-editie van 2024 de bewoners van de zorgcentra Lingewaarde, Walstede en Vrijthof een onvergetelijke dag wil bezorgen.

Tegenhanger van Appelpop

Peerpop is een meerdaags muziekevenement voor de bewoners van alle zorgcentra in Tiel, als tegenhanger van Appelpop. Op 27 en 28 september gaan de artiesten als een soort carrousel langs de zorgcentra Lingewaarde, Walstede en Vrijthof, om daar de bewoners een onvergetelijke middag te bezorgen. 

Samenwerking

Peerpop is een initiatief van de stichting Vrienden van Vrijthof, in nauwe samenwerking met de vriendenstichtingen van Lingewaarde en Walstede.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden