• Eveline Verduijn begrijpt heel goed dat verbinding de zichtbaarheid van haar wandelgroep vergroot.
• Eveline Verduijn begrijpt heel goed dat verbinding de zichtbaarheid van haar wandelgroep vergroot. Foto: aangeleverd

Tielse wandelgroepen promoten wandelen nu samen

Nieuws 785 keer gelezen

TIEL • Sinds 2011 is de groep ‘Wandelen met Mantelzorgers’ een begrip in Tiel en omstreken. Een trouwe club mantelzorgers wandelt elke eerste donderdagmiddag van de maand een mooie route door de Betuwe. 

“Wandelen is niet alleen gezond, maar samen wandelen is ook heel gezellig”, zegt initiatiefneemster Eveline Verduijn. “Mantelzorgers hebben behoefte aan ontspanning. En wandelend komen de gesprekken vanzelf op gang en geniet de groep van elkaars gezelschap in de mooie omgeving van de Betuwe.” 

De Vrolijke Wandelaars
Eveline Verduijn begrijpt heel goed dat verbinding de zichtbaarheid van haar wandelgroep vergroot. Vandaar dat zij onlangs aansluiting zocht bij de Tielse Avondvierdaagsestichting ‘De Vrolijke Wandelaars’.

Zij zijn heel blij met de aansluiting van Eveline Verduijn en haar wandelgroep. Door samen te gaan in de promotie van het wandelen in de Betuwe, zetten zij samen de juiste stappen, voor jong en oud.

Contact opnemen
Wie interesse heeft om eens mee te wandelen, mantelzorger is en graag op een ongedwongen manier nieuwe mensen wil leren kennen, kan contact opnemen met Eveline  Verduijn, tel. 06 414 17 911; c.verduijn@planet.nl. Facebook: Wandelen met mantelzorgers.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden