• De sfeer was gemoedelijk én vol verwachting.
• De sfeer was gemoedelijk én vol verwachting. Foto: aangeleverd

Succesvolle try-out Repair Café Buren

Nieuws 367 keer gelezen

BUREN • De try-out van het Repair Café Buren, zaterdag, werd een succes. Het Repair Café had op deze zonnige dag in het gastvrije Oranjehof een even zonnige start met tien vrijwilligers, die vol goede moed met  - uiteindelijk - 21 defecte elektrische apparaten aan de slag gingen. 

De sfeer was gemoedelijk én vol verwachting. Hoeveel reparaties zouden succesvol zijn? De bezoekers, waaronder ook bewoners van de Oranjehof, hadden het volop naar hun zin. Uiteindelijk konden dertien herstelde apparaten weer met hun tevreden eigenaren mee naar huis. Aan twee apparaten wordt nog gewerkt. 

Volgende op 4 mei
De volgende zaterdag van het Repair Café Buren is op 4 mei van 10:00 tot 15:00 uur, opnieuw in de Oranjehof. Bezoekers zijn van harte welkom met een kapot elektrisch apparaat, speelgoed, ander huishoudelijk artikel, klein meubel, fotolijstje of wat dan ook, dat gerepareerd moet worden.

Kledingreparatie
Het publiek kan ook terecht voor een bescheiden kledingreparatie, een losse gordijnzoom of iets anders dat stuk is. Opgave is gewenst, zodat de wachttijd zoveel mogelijk kan worden beperkt. Daarnaast kunnen de vrijwilligers van het Repair Café Buren  beoordelen welke deskundigheid en bijbehorend gereedschap nodig zijn.

Zelf een ‘handige Harry’ ?
Wie zelf een ‘handige Harry of Henriëtte’ is die best wil meehelpen, is van hart welkom om de sfeer te komen proeven. Hoewel de reparaties belangrijk zijn, gaat het de vrijwilligers daarnaast om de gezellige ontmoeting met elkaar. Wie interesse heeft, kan contact opnemen met Gerard Verhulst voor het aanbieden van een te repareren artikel of voor hulp bij reparatiewerk.

Info
Gerard Verhulst, gerardverhulst@outlook.com, 0344 572570 of 06 333 13 937.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden