• Dankzij een fijne samenwerking met Zorgboerderij Thedinghsweert, kneedden de leerlingen van groep 1 tot en met 4 hun eigen paashaantjes.
• Dankzij een fijne samenwerking met Zorgboerderij Thedinghsweert, kneedden de leerlingen van groep 1 tot en met 4 hun eigen paashaantjes. Foto: Stefanusschool

Pasen op de Stefanusschool in Tiel

Nieuws 513 keer gelezen

TIEL • De Stefanusschool in Tiel vierde Pasen met een scala aan activiteiten. Dankzij een fijne samenwerking met Zorgboerderij Thedinghsweert, kneedden de leerlingen van groep 1 tot en met 4 hun eigen paashaantjes. 

De bakkerij van Zorgboerderij Thedinghsweert maakte speciaal daarvoor, tegen een kleine vergoeding, bolletjes deeg. Ze bakten ze af en brachten ze weer naar school, waar de kinderen er van smulden.

Palmpasenoptocht
Deze jongste leerlingen liepen ook een palmpasenoptocht over het terrein van het Vrijthof, met mooi versierde mutsen en palmpasenstokken. Als een bonte stoet trokken ze door de wijk. De kinderen zwaaiden volop naar de bewoners en medewerkers van het Vrijthof. En er werd enthousiast teruggezwaaid.

Vastenactie
Naast de gezamenlijke paasviering op school werd een vastenactie gehouden. Alle leerlingen, van jong tot oud, renden rondjes rond de school om geld in te zamelen voor gehandicapte kinderen en hun gezinnen in Tanzania.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden