• David Luning (rechts) wordt op zijn tour begeleid door Ben Dubin op contrabas, mondharmonica en achtergrondvocalen.
• David Luning (rechts) wordt op zijn tour begeleid door Ben Dubin op contrabas, mondharmonica en achtergrondvocalen. Foto: Johan Pabon

David Luning en Tim Fransen in Heerenlogement Beusichem

Nieuws 325 keer gelezen

BEUSICHEM • Theater Heerenlogement ontvangt op woensdag 10 april David Luning een Ben Dubin voor ‘An evening with...’ En op vrijdag 12 april speelt Tim Fransen er een try-out van zijn nieuwe programma ‘Niet alle filosofen zijn grappig’.

David Luning trekt in de Verenigde Staten volle zalen. Deze rijzende ster heeft daar veel fanatieke fans. Muzikaal gezien is deze jongeman uit Noord California ergens tussen Ryan Adams, Ray Lamontagne en Hayes Carll te plaatsen. Zijn songs variëren van ingetogen tot rockend. 

Stem met rauw randje
Luning heeft een stem met een prettig, rauw randje en de ras-entertainer zingt liedjes die lang blijven hangen. David Luning wordt op zijn tour begeleid door Ben Dubin op contrabas, mondharmonica en achtergrondvocalen. Hij werkt aan een nieuw album, dat dit jaar verschijnt. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten á 15 euro via www.theaterheerenlogement.nl

Vierde programma
Cabaretier Tim Fransen knutselt hij aan zijn vierde programma. Hij neemt zijn publiek in Theater Heerenlogement mee in nieuwe grappen, filosofische gedachtenspinsels en muzikale ingevingen. Het wordt een avond waarbij Tim dingen voor de eerste keer uitspreekt en, zoals dat gaat bij try-outs, soms ook meteen voor het laatst.

Trigger warning
“Ook ik ben opgegroeid tijdens de Lange Vrede. Ook voor mij is het daarom verleidelijk om te geloven dat oorlog iets van vroeger is”, aldus Tim Fransen. “En eerlijk gezegd zou mij dat persoonlijk ook bijzonder goed uitkomen. Je moet niet vergeten dat ik behoor tot de millennials, een generatie die een waarschuwende trigger warning verlangt als er iets komt wat emotioneel kan kwetsen.” 

“Dat is niet een generatie die je naar het front wil sturen. Ik kan je voorspellen: nog voordat het vechten begint, zullen officieren vragen voor hun kiezen krijgen of de rantsoenen wel glutenvrij zijn en wat het stopwoord is.”

Kaarten
Aanvang: 20.30 uur. Kaarten á 18,50 euro: www.theaterheerenlogement.nl

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden