• Alexander Brouwer  speelt de voorstelling ‘He, wie zit daar op de wc?’
• Alexander Brouwer speelt de voorstelling ‘He, wie zit daar op de wc?’ Foto: aangeleverd

‘He, wie zit daar op de wc?’ in Theater Heerenlogement

Nieuws 466 keer gelezen

BEUSICHEM • In Theater Heerenlogement is het op zondag 3 maart om 16:00 uur kindermatinee. Alexander Brouwer komt naar Beusichem met de 2-plus voorstelling ‘He, wie zit daar op de wc?’ 

Een balletdansend nijlpaard, een schaap onder de douche en een leeuw die een kussengevecht begint. Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten. 

Wereld van knuffels
Het zijn voorleesboeken vol humor, waarin een jongetje de lezer meeneemt in zijn wereld van knuffels die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas, terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! 

Met humor onschadelijk gemaakt
En wie zit er toch de hele tijd op de wc? Situaties of dieren die misschien spannend kunnen zijn voor jonge kinderen, worden met humor direct onschadelijk gemaakt. ‘He, wie zit daar op de wc?’ is een kleurrijke, vrolijke voorstelling met oog voor de kleintjes.

Kaarten á 7,50  euro via www.theaterheerenlogement.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden