• Bij droog weer is de markt buiten, op het parkeerterrein.
• Bij droog weer is de markt buiten, op het parkeerterrein. Foto: Viditour

Opbrengst voorjaarsmarkt Lingewaarde Tiel voor uitje bewoners

Nieuws 555 keer gelezen

TIEL • Zorgcentrum Lingewaarde aan de Gasthuislingelaan 2 in Tiel organiseert op zaterdag 13 april een voorjaarsmarkt met een gevarieerd aanbod aan nieuwe en tweedehands spullen. De markt is te bezoeken van 9.00 tot 13.00 uur. Mensen die producten willen aanbieden op de voorjaarsmarkt, kunnen een kraam huren.

Op de markt biedt zorgcentrum Lingewaarde, een woonzorglocatie van Zorgcentra De Betuwe, een diversiteit aan producten. Daarnaast zijn er kramen van andere verkopers. Bezoekers kunnen meedoen met een loterij en er  zijn lekkernijen te koop. 

Bij droog weer is de markt buiten, op het parkeerterrein, en bij minder geschikt weer in de centrale hal en het restaurant van Lingewaarde.

Kraam huren
Wie op de voorjaarsmarkt producten  wil aanbieden, kan contact opnemen met de welzijnsmedewerkers van Lingewaarde, tel. 06 477 40 315 of via  lingewaarde.welzijn@zorgcentradebetuwe.nl.

De huurprijs van een kraam bedraagt 15  euro. Producten verkopen kan alleen door het huren van een kraam. Lingewaarde neemt geen spullen aan. 

Artikelen die niet verkocht zijn, moeten weer mee teruggenomen worden. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners van het Tielse zorgcentrum. Lingewaarde gebruikt het bedrag dit jaar voor een uitje met de bewoners.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app