• Kinderkoor Doreminicus heeft ook de nodige ervaring.
• Kinderkoor Doreminicus heeft ook de nodige ervaring. Foto: aangeleverd

Kerstconcert Doreminicus en Orpheus in Druten

Nieuws 421 keer gelezen

TIEL/DRUTEN • De feestdagen naderen en de betovering van kerst laat niet lang meer op zich wachten. Dit jaar verzorgen twee koren het kerstconcert op vrijdag 22 december om 19.00 uur in de Ewaldenkerk in Druten: Het koninklijk gemengd koor Orpheus uit Druten en Kinderkoor Doreminicus uit Tiel. Beide koren staan onder leiding van Sarah Visscher. 

Het kerstconcert, dat ongeveer een uur duurt, betekent een samenkomst van traditie en jong talent. Orpheus is volgend jaar maar liefst 175 jaar oud. Kinderkoor Doreminicus heeft ook de nodige ervaring. Het optreden in Druten wordt een bijzonder concert met een passend repertoire vol traditionele kerstliederen en hedendaagse juweeltjes. 

De koren willen het publiek, elk afzonderlijk én gezamenlijk, betoveren met traditionele carols en hedendaagse kinderkerstliederen. Dit divers repertoire zal, volgens beide koren, zowel de liefhebbers van klassieke kerstmuziek als liefhebbers van moderne melodieën aanspreken.

Huiskamerconcert
Kinderkoor Doreminicus zingt ook tijdens het Huiskamerconcert, op zaterdag 23 december om 19.30 uur in de Dominicuskerk in Tiel. Bovendien zingt het kinderkoor tijdens de Kinderkerstviering op maandag 24 december om 18.30, eveneens in de Dominicuskerk.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app