Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Stephanie Struijk trio met theaterconcert ‘Fijn zo’

Nieuws 366 keer gelezen

BEUSICHEM • Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Ze staat op woensdag 13 december in Theater Heerenlogement. Onder de naam Stevie Ann bracht ze op achttienjarige leeftijd haar debuutalbum uit, waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. 

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika. Deze switch is haar goed bevallen en het album werd warm onthaald. Inmiddels heeft ze een stevige basis gecreëerd als Nederlandstalige troubadour, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

Inspirerende tijd
Ze heeft het afgelopen seizoen onder meer getoerd met Eva De Roovere. Ook zong ze mee in een theaterproject van Paul de Munnik en Kees Prins. In die inspirerende tijd rolden er weer nieuwe liedjes uit de pen. En Stephanie reist door in de Nederlandse taal. Eind 2023 – dus rond deze voorstelling – verschijnt haar nieuwe album, met kleine luisterliedjes over grote gevoelens.

Intieme setting
Samen met Bernard Gepken en Reyer Zwart zorgt Stephanie Struijk voor een muzikale voorstelling in een intieme setting. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten reserveren 20 euro. www.theaterheerenlogement.nl


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app