• Arianne Stoter, nieuwe directeur Johannesschool Tiel.
• Arianne Stoter, nieuwe directeur Johannesschool Tiel. Foto: Eigen foto

Nieuwe directeur op de Johannesschool in Tiel: Arianne Stoter

Nieuws 1.468 keer gelezen

TIEL • Sinds maart 2023 heeft de Johannesschool in Tiel een nieuwe directeur. Arianne Stoter heeft de stap genomen om deze school uit te laten groeien tot een mooie en moderne vrije school. 

De afgelopen jaren werkte ze in verschillende functies in en voor het onderwijs. Toen ze deze vacature voorbij zag komen, twijfelde ze geen moment. “Deze nieuwe baan is een mix van mijn hele loopbaan en wie ik ben.”

Wens

Op de stoel van een schooldirecteur, was voor haar altijd al een wens. Daarom zag ze de uitdaging om deze school verder op te bouwen. De keuze voor de vrije school is bewust. “Daarnaast is er in deze regio nog veel op te bouwen en heerst er op deze school een prachtig warm pedagogisch klimaat.”

Vooroordelen veranderen

De vooroordelen over een vrije school wil Arianne veranderen. “Op een vrije school wordt goed eigentijds onderwijs gecombineerd met de brede ontwikkeling van een kind. Naast de basisvaardigheden willen we ze laten denken, voelen en willen.” 

Ze spreken hoofd, hart en handen aan in een rijk palet. Arianne hoopt alles verder te ontwikkelen maar tot nu toe gaat dit goed. “We hebben al mooie eerste stappen gezet in het verstevigen van het contact met de ouders, veiligheid binnen de school en een voldoende van de onderwijsinspectie. Dit zetten we graag door want ik gun ieder kind een vrije school.”

Fleur van Eeuwijk

Fleur van Eeuwijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app