VerVanJeBed
VerVanJeBed Foto: Annemieke van der Togt

Cabaretmusical Ver Van Je Bed

zaterdag 6 april 2024 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Cabaretmusical met live-muziek over identiteit, het wegvallen van sociale zekerheden en de toekomst van de planeet De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters! Wanneer de typische millennial Hannah en haar broers 100.000 euro krijgen nadat het milieubelastende familiebedrijf van hun ouders is verkocht kunnen ze hun geluk niet op. Maar dan komen ze erachter dat hun generatie voor nog veel grotere vraagstukken staat die niet zomaar met een zak geld op te lossen zijn. ‘Ver van je bed’ is een mix van cabaret en musical met nieuwe muziek, die je op satirische wijze meeneemt langs de meest herkenbare uitdagingen van deze tijd!

Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan.

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500