Afbeelding
Foto:

Farida Laan en Wouter Monden in Theater Heerenlogement

woensdag 3 april 2024 20:30

20:30, Beusichem, Heerenlogement. Woensdag 3 april is er dubbel-cabaret in Theater Heerenlogement. Farida Laan en Wouter Monden: De Acupuncturiste en Stormbrein.

Dubbelcabaret met absurdisme en interactie. Een unieke gelegenheid voor een mooie avond cabaret van twee (aanstormende) talenten. 

Farida Laan

Farida Laan was kort danser en lang beeldend kunstenaar. Totdat het statische karakter van papier en canvas, en de beslotenheid van haar atelier haar danig de keel uithingen. Ze zegde haar atelier op, gooide schilderijen weg. Nu brengt ze haar absurdistische universum op het podium. Zij won met haar eerste voorstelling De Assistent de Shaffy Cheque 2021 op het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

Wouter Monden

Wouter Monden begon met comedy in 2010 (en loopt trouwens ook marathons…). In november 2010 won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan Dit Was Het Nieuws, en was publieksopwarmer voor tv-programma’s als Zondag met Lubach. 

Aanvang: 20.30 uur. Kaarten 17,50 euro: www.theaterheerenlogement.nl