Theater Utrecht - Panic Room
Theater Utrecht - Panic Room Foto: Benning&Gladkova

Panic Room

dinsdag 23 april 2024 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Intiem en fysiek duet van twee mensen die samen opgesloten zitten Panic Room is een hoopvolle toneelvoorstelling over een oorlog tussen hoofd en hart. Theatermakers Floor Houwink ten Cate en Abke Haring en schrijver Esther Duysker slaan de handen ineen met acteur Jacob Derwig.

Panic Room is een intiem, poëtisch en fysiek duet van twee mensen die opgesloten zitten in een donkere ruimte. Kennen ze elkaar, kennen ze elkaar niet, waarvoor zijn ze op de vlucht? De buitenwereld, de ander of zichzelf? De kelder, waar ze zich veilig wanen, dringt het verleden aan hen op en dwingt hen elkaar tot op het bot te fileren. In een race tegen de klok proberen ze door een onontkoombaar rollenspel de uitgang te vinden, in de hoop het weer licht te laten worden. Maar kan je een ander wel verlossen uit het duister? Of alleen jezelf? 

Panic Room is een intieme en lijfelijke voorstelling over sterven en afscheid nemen. Waar eindigt het recht op het langste leven en begint de verantwoordelijkheid voor de dood van de ander? 

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.