Kommil Foo
Kommil Foo Foto: Jaap Reedijk

Kommil Foo - Grind

donderdag 18 april 2024 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. “Cabaretduo brengt een ontroerend eerbetoon aan hun ouders in steengoede show Grind” - NRC ???? Een huis in een straat. Een vrouw op een stoel. Wachtend, ingespannen luisterend, hopend op het flinterdunne geluid van voetstappen op het grind. Al jarenlang. Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo bijten zich vast in hun familieverleden, graven de oude geheimen op. De groteske, hilarische, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de feesttafel, soms gefluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.

Kommil Foo maakt al jaren volstrekt unieke voorstellingen, waarin ontroering, hilariteit, prachtige songs en een absurde beeldtaal om voorrang vechten. Voorstellingen over de mens en zijn alledaagse tragiek, waarbij je als toeschouwer gefascineerd op het puntje van je stoel zit te luisteren, niet goed wetend of je moet lachen of huilen.

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.