Fuse
Fuse Foto: Peter Lodder

Fuse - Fuse Live

donderdag 18 april 2024 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Een nieuw muzikaal avontuur met een mix van klassiek en jazz Laat het maar aan de zes muzikale geniën van Fuse over om een unieke, muzikale avond in de Agnietenhof te verzorgen. Door hun achtergronden in klassiek en jazz brengen zij een muzikale wereld die je alleen bij hen kunt vinden. Fuse brengt unieke, voor het ensemble geschreven muziek van een enerverende generatie (inter)nationale componisten samen met inspiratiebronnen als Miles Davis of Maurice Ravel. Van prachtige melodieën tot rauwe improvisaties; de groep weet de veelzijdigheid van zijn bezetting maximaal te benutten en zich op die manier steeds weer te vernieuwen. Loeistrak, fris en uit het hoofd.

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.