Popkoor Future in actie tijdens hun vorige show
Popkoor Future in actie tijdens hun vorige show Foto: Eigen foto

Popkoor Future

zaterdag 13 april 2024 14:00

14:00, Tiel, Agnietenhof. Op zaterdag 13 april om 14:00 uur treedt popkoor Future uit Rhenen op in theater de Agnietenhof in Tiel. 

Voor deze tiende theatershow, genaamd Hypnotized, is de afgelopen maanden door de koorleden intensief geoefend. Songs van onder andere Fleetwood Mac en Son Mieux, het repertoire is veelzijdig en verrassend.

Popkoor Future is een enthousiast, gemengd popkoor dat vijfstemmig zingt onder leiding van Erik Fortier. De regie en choreografie is deze keer in handen van de zeer ervaren Richard Sprokkereef. De show wordt muzikaal begeleid door de Ruben Weverlingband. 

Een tipje van de sluier……..

In deze fictieve wereld zijn wij allemaal heel tevreden en doen we alles samen als groep. Iedereen, of... toch niet allemaal? Zijn we misschien gehypnotiseerd, of zijn we kuddedieren en lopen we elkaar alsmaar achterna? Gaan we mee met die kudde of durven we onze eigen weg te gaan?

Raak ook hypnotized, kom kijken en beleef het mee.

Kaarten zijn te bestellen via de website van het theater www.agnietenhof.nl

Kijk voor meer informatie over popkoor Future op www.popkoorfuture.nl of bezoek de Facebook- of Instagrampagina.