Beth & Flo
Beth & Flo Foto: Daan Colijn&Thijs Meuwese

Beth & Flo – Ander Onderwerp

vrijdag 23 februari 2024 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Virtuoos klassiek pianospel en heerlijke sketches Wat krijg je als je klassieke muziek combineert met pakkende teksten en een flinke dosis humor? Beth & Flo! Dit bijzonder leuke en getalenteerde duo brengt op het podium een nieuw soort cabaret. En een nieuw soort klassieke muziek. Ze combineren liedjes met hun virtuoze pianospel en heerlijke sketches. Heb jij ook zo’n stemmetje in je hoofd? Die innerlijke stem fluistert, buldert, dramt, zingt kleuterdeuntjes op een tergend trage beat, geeft genadeloos kritiek of laat je wegdromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden ‘t het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Alles liever dan het gesprek met die stem aangaan. Ander onderwerp graag! Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.