Willie Wartaal
Willie Wartaal Foto: Bernini Media

Willie Wartaal – Moederdag (One Man Show)

donderdag 22 februari 2024 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. “Je verleden hoeft geen ballast te zijn.” – Willie Wartaal Willie Wartaal werd in 2005 in één klap bekend toen hij met ‘de Jeugd van Tegenwoordig’ hun debuutsingle ‘Watskeburt?!’ een dikke hit scoorde. Na 18 jaar vele concertzalen en festivals platgespeeld te hebben, vond hij het de hoogste tijd om de theaters in te gaan. Want ondanks dat Wiwa bekend staat als de vrolijke, goedgebekte rapper van de Jeugd van Tegenwoordig heeft hij een lastige jeugd gehad. ‘Moederdag’ is een show vol muziek, serieuze en grappige verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd die getekend werd door zijn drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde. Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.