60+ soos: voel je welkom bij ons!
60+ soos: voel je welkom bij ons! Foto: Dagmar Wijnbelt-van Heun

Ontmoetingsmiddag 60+ soos

vrijdag 9 juni 2023 14:00 tot 16:00

14:00-16:00, Tiel, Aardbeivlinder 60c. Data: 9, 16, 23 en 30 juni.

Men drinkt gezamenlijk koffie- en thee, praat bij en doet een spelletje. Iedereen is van harte welkom. Er liggen kranten en tijdschriften, het gratis boekenpunt is ook open. Zoek de gezelligheid op en loop gerust binnen. 

Kosten 2 euro per keer. Koffie en thee is gratis.  

Tijdens de ontmoetingsmiddag kan men binnenlopen bij Boekenpunt Passewaaij om in de boekenkast te snuffelen. De bovenste vier planken zijn gevuld met boeken om mee te nemen. Na het uitlezen kan men het boek terugbrengen of doorgeven in de vriendenkring, Men kan ook weer een ander boek meenemen als men wenst.  Neerleggen in een boekenkastje elders in Tiel kan ook. 

Adres: gebouw De Stater, Aardbeivlinder 60c in Tiel (ingang aan de Passewaaijse Hogeweg)