Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Met het openbaar vervoer naar het ziekenhuis

woensdag 21 juni 2023 10:00 tot 11:30

10:00-11:30 uur, Tiel, Rechtbankstraat 3. Binnenkort voor controle of op bezoek naar het ziekenhuis? OV-ambassadeurs helpen graag met het reizen in het openbaar vervoer.

De drukte op de weg en het vinden van een parkeerplaats maken het soms best lastig om met de auto naar het ziekenhuis te gaan. Het openbaar vervoer kan een mooie uitkomst bieden. Bussen stoppen voor de deur van het ziekenhuis. OV-ambassadeurs kunnen hierover alle uitleg geven.

Inloopspreekuur voor vragen

Voor vragen over het reizen met trein, bus of buurtbus of over een kaartje kopen of OVpay (betalen met een bankpas) en andere vragen zijn te stellen tijdens één van de inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Ze helpen graag om het gemak van het openbaar vervoer te ervaren. 

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij mensen op weg. Het inloopspreekuur is deze maand op woensdag 21 juni tussen 10.00-11.30 uur en is gratis. De locatie is de Bibliotheek Rivierenland, Rechtbankstraat 3 in Tiel. 

Er is ook telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10 op de onderstaande dagen en tijdstippen:
• Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
• Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur
• Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur