Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Open Dag naturistenterrein De Maat

zondag 11 juni 2023 11:00 tot 16:00

11:00-16:00 uur, Ravenswaaij, Maatsteeg 7a. Op zondag 11 juni houdt naturistenvereniging De Maat een Open Dag op hun terrein in Ravenswaaij. Iedereen die interesse heeft in het naturisme of in het terrein is welkom tussen 11.00 en 16.00 uur.

De Maat is een klein terrein voor dagrecreatie en heeft daarnaast 35 ruime kampeerplaatsen. Leden beheren het terrein en vormen daarnaast een actieve vereniging. De Maat ligt in een mooie oude boomgaard bij Ravenswaaij in de Betuwe aan de Maatsteeg 7a.

Sinds enkele jaren is er een nieuw verenigingsgebouw, met voorzieningen voor de club, de kampeerders én een heerlijke ruime sauna, die elke zondag in gebruik is voor en door de leden. Het terrein beschikt daarnaast over een fraaie en heldere natuurzwemvijver.

De Maat is één van de negen terreinen van de landelijke naturistenvereniging Zon en Leven. Bij Zon en Leven staat zorg en respect voor mens, natuur en milieu voorop. Het terrein is buiten de open dag alleen toegankelijk voor leden en houders van een internationale naturistenkaart.

Open Dag

De Open Dag is er voor iedereen die benieuwd is naar hét naturistenterrein van de Betuwe en de vereniging. Bezoekers van de open dag hoeven niet uit de kleren, behalve als ze van de gelegenheid gebruik willen maken om te zwemmen of (met een zelf mee te nemen grote handdoek) de sauna in te gaan.

Meer informatie is te vinden via de website: https://www.zonenleven.nl/de-maat. Of kijk op YouTube voor een voorproefje: https://youtu.be/EBfYXVmJSJI.