archieffoto: Geurt Mouthaan
archieffoto: Geurt Mouthaan Foto: Geurt Mouthaan

Oldtimer Event Lienden

maandag 29 mei 2023 9:00 tot 16:00

09:00-16:00, Lienden, Adelsweg 10. Op maandag 29 mei aanstaande, tweede pinksterdag, vindt het jaarlijkse Oldtimer Event Lienden plaats. 

In de ochtend zullen de deelnemers vanaf 9.00 uur de auto’s parkeren op de parkeerplaats Winkelcentrum Timmer in Lienden voor de ontvangst met koffie, waarna zij hun rallyschild 2023 zullen ontvangen met de route van dit jaar waarna de rit vanaf 10.00 uur zal gaan starten. 

Er rijden oldtimers mee vanuit de hele wereld en ook een aantal motoren en bromfietsen. Ook dit jaar is er weer een toertocht van zo’n 70 kilometer uitgestippeld. Na een koffiestop in Buren halverwege de tour komen de oldtimers tegen 14.00 uur weer terug in Lienden, waar zij worden opgesteld in het Park Vredelust (Dokter van Noortstraat, tegenover Eetcafé Het Wapen van Lienden) voor het Concours d ‘Élégance. 

Iedereen is hier tot 16.00 uur welkom om van dichtbij de auto’s, militaire voertuigen, oude bromfietsen, motoren en historische brandweerauto’s te komen bewonderen en eventueel een praatje te maken met de eigenaars. De toegang is gratis. 

Op de site www.oldtimereventlienden.nl kan men alle informatie lezen over het event en voorgaande ritten.

Van harte welkom op 29 mei om 9.00 uur op de parkeerplaats Winkelcentrum Timmer te Lienden. Adres: Adelsweg 10, 4033 BN Lienden.