Foto: Pro Persona
Foto: Pro Persona Foto: Pro Persona

Gratis webinar beter slapen

dinsdag 16 mei 2023 19:30 t/m 20:45

19:30-20:45, online. Dit voorjaar organiseert de afdeling preventie van Pro Persona Connect gratis webinars over slapen en grenzen stellen. Mensen die merken dat ze slecht slapen, piekeren of bij wie een gespannen gevoel steeds meer regel is dan uitzondering, zijn welkom. Ook voor mensen die het lastig vinden om grenzen aan te geven en ‘nee’ te zeggen. Voor mensen die inzicht willen krijgen in hun gewoontes en deze willen leren doorbreken. Tijdens deze webinars delen de organisatoren hun inzichten en tips om de klachten te verminderen. Na afloop krijgt men een hand-out met de gedeelde informatie en opdrachten waar men thuis verder mee aan de slag kunt. 

Beter slapen: dinsdag 16 mei 2023 van 19.30 uur tot 20.45 uur.
Grenzen stellen: dinsdag 20 juni 2023 van 19.30 uur tot 20.45 uur.

Hoe?

Men volgt de webinars online en anoniem via Zoom. Na aanmelding ontvangt men een link naar het webinar en meer informatie over deelname.

Aanmelden

Men kan zich aanmelden bij Pro Persona Connect, afdeling preventie: preventie@propersona.nl o.v.v. uw woonplaats.