Afbeelding
Foto: 123RF.com

Techniekdag Rivierenland voor jongeren

zaterdag 13 mei 2023 10:00 t/m 16:00

10.00 uur, Tricht, Steenoven 2-6. Op zaterdag 13 mei vindt de Techniekdag in Rivierenland plaats. A.Hak in Tricht, VNO-NCW Midden, Riverland Tech Explorers, OCT, KCB en A.Hak organiseren samen met regionale partners dit evenement. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is men te gast bij A.Hak in Tricht. Op de Techniekdag kunnen jongeren van acht tot veertien jaar zien en ervaren hoe leuk techniek is. Scholen en bedrijven presenteren doe-activiteiten zodat de bezoekers spelenderwijs kennismaken met techniek. 

Bedrijven worden ook uitgenodigd om dit evenement tot een succes te maken. Een bijdrage leveren aan het enthousiasmeren van jongeren voor techniek? Aanmelden als standhouder kan voor 20 april gratis via onze website. De stands voor bedrijven zijn gratis, de organisatoren vragen enkel om enthousiasme, tijd en een leuke doe-activiteit voor de bezoekers. De verwachting is ook dit jaar weer een groots publiek van circa 1500 bezoekers. Bij twijfels over de activiteit, neem contact met ons op of kijk voor inspiratie op de website van de Techniekdag. Voor meer informatie zie www.techniekdag.nl.