Afbeelding
Foto: Anne van Zantwijk via Impresariaat De Keet

Jasper van der Veen

woensdag 29 maart 2023 20:30 tot 22:00

20:30-22:00, Beusichem, Theater Het Heerenlogement. Op woensdag 29 maart in Theater Het Heerenlogement Beusichem: Jasper van der Veen met ‘Niet gehinderd door enige kennis’.

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis. 

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival.