High tea
High tea Foto: 123RF.com

Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik organiseert High Tea concert

zondag 26 maart 2023 15:00

15:00, Maurik, dorpshuis ‘t Klokhuis. Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik is een bloeiende vereniging met meerdere orkesten. Onlangs organiseerden ze nog een succesvolle Play-in waarbij hun Midden Orkest werd uitgebreid naar maar liefst 58 muzikanten. Weer afgeslankt naar hun originele vorm (met extra leden verworven door de Play-in) wordt er alweer toegewerkt naar het volgende hoogtepunt.  

Op zondagmiddag 26 maart zullen het Midden en Opstap orkest een High tea concert organiseren. Hierbij zullen beiden orkesten (samen en apart) muziekstukken spelen en zullen er ook hapjes geserveerd worden. Locatie: dorpshuis ’t Klokhuis op 26 maart om 15:00. Kaartjes zijn te koop via de website van Kunst en Vriendschap (www.kunstenvriendschap.nl).