Rommelmarkt Hellas Tiel
Rommelmarkt Hellas Tiel Foto: Hellas Tiel

Hellas Tiel

zondag 26 maart 2023 10:00 tot 15:00

10:00-15:00, Tiel, hoek Hilversumstraat/Bevrijdingslaan. Gymnastiekvereniging Hellas uit Tiel houdt zondag 26 maart haar jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar zijn er ook weer diverse kinderspellen. Deze kinderspellen zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is het rad van avontuur weer aanwezig en zijn er verschillende demo’s van gym groepen. De activiteiten vinden plaats in het eigen complex, dat gelegen is op de hoek Hilversumstraat/Bevrijdingslaan in Tiel.

De rommelmarkt is van 10.00 tot ca 13.30 uur. De kinderspellen en rad van avontuur zijn van 10.00 tot ca 15.00 uur. Bij de kinderspellen zijn er diverse activiteiten, zoals schminken, populaire stokvangen en nog vele andere spellen. Er is ook een uitgebreide catering aanwezig en dit maakt het feest helemaal compleet. De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan de vereniging.