De Kleine Komedie
De Kleine Komedie Foto: De Kleine Komedie Rivierenland

De Kleine Komedie - Anatevka

zaterdag 25 maart 2023 20:00 t/m 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Actuele thema’s in het beroemde, oude verhaal Anataveka ofwel Fiddler on the Roof, een musical met een lach en een traan. Tevye, een Joodse melkboer uit Anatevka, staat aan het hoofd van zijn gezin. Samen met zijn vrouw Golde en vijf dochters probeert hij volgens traditie te leven: vader maakt de beslissingen en de rest weet zich daarnaar te schikken. Tevye’s dochters willen echter zelf weten wanneer en met wie ze gaan trouwen. Een stuk over verbondenheid, tradities, familie, liefde en verdreven worden, uitgevoerd door amateurtoneelvereniging De Kleine Komedie Rivierenland. Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.