Afbeelding
Foto: Maria Spruit

Concert Musical, Film & Fantasy bij Excelsior Beusichem

zaterdag 25 maart 2023 19:30

19:30, Beusinchem, ‘t Zoetzand. Op zaterdag 25 maart geeft Muziekvereniging Excelsior haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Gasten worden meenomen in de wereld van Musical, Film en Fantasy. Van Pirates of the Caribbean tot Beauty and the Beast. Uiteraard is er ook een gast uitgenodigd. Dit jaar zal popkoor Blossom samen met Excelsior een aantal nummers verzorgen. De presentatie is in handen van Danny Steenis en Manon Nieuwenhuisen.

Kaarten zijn voor negen euro te koop bij De Graaf Bloemen en bij de leden van Excelsior. Aan de deur kosten kaarten tien euro. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis entree. Het concert wordt gegeven in dorpshuis ‘t Zoetzand in Beusichem. De zaal is open om 19.15 uur, het concert begint om 19.30 uur.