Tineke Schouten - Dubbel
Tineke Schouten - Dubbel Foto: Agnietenhof/ Roy Beusker

Tineke Schouten - Dubbel

donderdag 9 februari 2023 20:00 t/m 22:40

20:00-22:40, Tiel, Agnietenhof. Wegens succes komt Tineke Schouten nogmaals met de voorstelling Dubbel naar de Agnietenhof. Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Het voelt soms best dubbel, toch? Voor Tineke is dit gegeven al bijna veertig jaar een grote bron van inspiratie. In haar jubileumshow laat ze je als vanouds dubbelklappen van het lachen om splinternieuwe types met al hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie, gevoelige liedjes niet. Tijd voor een feestje, want vanavond is het leven mooi. Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.