Prentenboekjesfestival
Prentenboekjesfestival Foto: Agnietenhof

Prentenboekjesfestival

zondag 12 februari 2023 9:30 t/m 12:00

09:30-12:00, Tiel, Agnietenhof. Een speciaal festival voor peuters én kleuters! Meteen bij binnenkomst komt men terecht in de theatrale boerderij. In de Stadsfoyer ontdekken de aanwezigen samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsjen kinderen daar van de tractorglijbaan, puzzelen ze met koeienvlekken en oogsten ze rijpe groenten in de moestuin. Daarnaast kan men genieten van voorstellingen en workshops. 

Gonnie & Gijsje (2+) | 10.00 uur & 11.30 uur Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? Gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea met liedjes van Ageeth de Haan.

Boris op de boerderij (4+) | 10.45 uur Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout nu ook op het toneel tot leven. Een hilarische voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Diverse zalen

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500