Uitnodiging Open Vrouwenochtend in Ommeren
Uitnodiging Open Vrouwenochtend in Ommeren Foto: J.H.

Open Vrouwenochtend in Ommeren

woensdag 1 februari 2023 9:30 t/m 11:30

09:30-11:30, Ommeren, De Bron. Van harte welkom op de Open Vrouwenochtend op woensdag 1 februari 2023. Thema:   “Gods stem verstaan in het dagelijks leven.” Spreekster: Annemarie Rietkerk. Tijd:  van 9.30 tot 11.30 uur. Vanaf  9.15 uur is er koffie en thee. Locatie:  ‘De Bron’, Dokter Guepinlaan 26 te Ommeren. De toegang is gratis.        

De Open Vrouwenochtend is bedoeld voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd of kerkelijke achtergrond, om van gedachte te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te bemoedigen of gewoon te luisteren. De Open Vrouwenochtend wordt georganiseerd door de werkgroep ‘Open Vrouwenochtend gemeente Buren’. Deze werkgroep bestaat uit vrouwen vanuit verschillende kerkelijke gemeenten. Zij willen er aan meewerken dat vrouwen op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek komen over allerlei levens- en geloofsvragen. Hiervoor organiseren zij vier ochtenden per jaar. Voor meer info: Corrie Both: corriebthuis@hotmail.com (06-83844050) of kijk op de Facebookpagina van “Open Vrouwenochtend Ommeren”.