Lichtjeswandeling met zelfgemaakte lampionnetjes.
Lichtjeswandeling met zelfgemaakte lampionnetjes. Foto: Jeroen Scheelings

Lichtjeswandeling Landgoed Soelen

zaterdag 9 december 2023 17:00 tot 19:00

17:00-19:00, Zoelen, Landgoed Soelen. Op zaterdag 9 december organiseert Staatsbosbeheer weer een lichtjeswandeling op Landgoed Soelen in Zoelen. Wandel door de lanen en bosjes over paden die verlicht zijn door kaarslicht, spot de dieren langs het pad en wie weet wat men nog meer tegenkomt... Ook voor de allerkleinsten is dit een mooie ervaring!

Rond de vuurschaal kun je samen met de boswachters genieten van de sfeer met warme chocomel, glühwein en koekjes. De kaarsjes langs de route geven voldoende licht om de weg in het bos te vinden. Maar wie tijdens de wandeling toch iets meer licht bij zich wil hebben, kan een lampionnetje meenemen.

Informatie

De wandeling is op zaterdag 9 december tussen 17.00 en 19.00 uur en is geschikt voor alle leeftijden. Men kan op eigen gelegenheid de route wandelen. De paden zijn begaanbaar met kinderwagen en rolstoel. Parkeren kan op de parkeerplaatsen aan de Kerkstraat en Uiterdijk te Zoelen, maar kom waar mogelijk op de fiets of te voet! De startlocatie en de parkeerlocaties zijn met borden aangegeven. De kaarsjeswandeling is €1,50,- voor kinderen en €3,- voor volwassenen.

Aanmelden is niet nodig. Mail voor meer informatie en vragen naar dewaarden@staatsbosbeheer.nl