Amsterdams Kleinkunst Festival
Amsterdams Kleinkunst Festival Foto: Isabelle Wenzel

Amsterdams Kleinkunst Festival

vrijdag 8 december 2023 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Ontdek de nieuwste theatertalenten Na een spannende finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival gaan alle drie de winnaars op tournee en komen uiteraard langs in onze Kleine Zaal. Laat je verrassen en maak kennis met de nieuwste generatie kleinkunstenaars en cabaretiers tijdens een avond vol taligheid, muzikaliteit, humor, verdieping en ontroering. 

Luuk Ransijn: “Veelbelovend en authentiek cabarettalent.” - winnaar van de AFK Sonneveldprijs. Myrte Siebenga: “Een geboren performer met een uitstekende timing.” - winnaar van de AKF publieksprijs. Niek en Guy: “Vol liefde, verwondering en humor.” – winnaar van de AKF Shaffy Cheque aanmoedigingsprijs.

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500