Afbeelding
Foto:

De Hospita - Simone Kleinsma, Paul Groot e.a.

donderdag 7 december 2023 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Het verhaal Voormalig revuester en comédienne Madeleine Coutard kan de huur van haar Amsterdamse grachtenpand niet meer betalen. Ze besluit om drie jonge studenten in huis te nemen. Deze nieuwe huisgenoten brengen echter veel lawaai, havermelk en vooral discussies met zich mee. Hierdoor komt het leven van de flamboyante Madeleine en haar inwonende oud-kostuumontwerper volledig op zijn kop te staan. 

Deze speciaal voor Simone Kleinsma geschreven musical neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen - in een eigentijds jasje - terug naar de Nederlandse theater. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde. Wees er snel bij voor de allerlaatste kaarten!

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.