De Ongeplukte Zusters
De Ongeplukte Zusters Foto: Raymond van Olphen

De Ongeplukte Zusters van Almere County

donderdag 30 november 2023 20:00 tot 21:00

20.00 uur, Tiel, Agnietenhof: ‘De Ongeplukte Zusters van Almere County’ is een oergeestige, gloednieuwe muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van schrijfster Jane Austen. Drie zussen en hun moeder zijn op zoek naar de liefde. De oudste en meest verstandige zus laat zich leiden door Sense, de middelste romantische zus laat zich leiden door Sensibility en de jongste smacht naar vurige liefde. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Mag er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Wachten de zussen als muurbloempjes af tot ze geplukt worden of nemen ze het heft in eigen handen tijdens dé balavond van de eeuw? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens. Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500