Afbeelding
Foto: 123RF.com

Rommelmarkt Westlede

zaterdag 25 november 2023 10:00 tot 14:00

10:00-14:00, Tiel, Westlede. De vrijwilligers van woonzorgcentrum Westlede organiseren op zaterdag 25 november een rommelmarkt van 10:00 tot 14:00 uur. Deze vindt plaats in de entree (Plaza) van de Vier Gravinnen. Jong en oud is van harte welkom om te komen snuffelen voor kleine prijsjes. Naast de gebruikelijke rommelmarktspullen zoals kleding, boeken en speelgoed zijn er ook bloemstukjes en een enveloppen loterij met prijzen. Ook aan de inwendige mens is gedacht: voor een bescheiden prijsje kan men genieten van een kop koffie of thee met gebak of van een portie poffertjes. De opbrengst van deze markt komt ten goede aan de bewoners van Westlede. Woonzorgcentrum Westlede, De Vier Gravinnen 52 in Tiel.