Percossa
Percossa Foto: Sanne Bas

Percossa

zaterdag 25 november 2023 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Percossa is een achtbaan van muzikaliteit en grappige acts De drummers van Percossa brengen een heerlijke beat en hilariteit met hun nieuwe voorstelling ‘Let me in – Let me out’. Het is een wervelwind van muzikale stijlen, donderende slagwerkmuziek en volop humor. In ‘Let me in - Let me out’ vertellen ze hoe het is om jaar na jaar als broeders over de wereld te reizen. Langzaam verliezen ze het onderscheid tussen showbizz en het echte leven uit het oog. Ze proberen manieren te vinden om de routine te doorbreken, maar worden steeds weer meegezogen door de onbedwingbare drang om muziek te maken met alles wat er voorhanden is. Een achtbaan, verpakt in muzikale scènes, verstilde momenten en grappige acts. Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.