Piaf
Piaf Foto: Annemieke van der Togt

PIAF de musical

donderdag 23 november 2023 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Nieuwe Nederlandse musical over één van de grootste Franse artiesten ooit Tot op de dag van vandaag worden de liedjes van Edith Piaf over de hele wereld beluisterd en gezongen. Nummers als ‘Non, je ne regrette rien’, “La Vie En Rose’, ‘Milord’ en ‘Padam’; het zijn slechts een paar voorbeelden uit haar onsterfelijke repertoire. Deze nieuwe Nederlandse musical gaat over het leven én de dood van ‘de kleine mus’ en begint op haar sterfdag. Na een leven vol drank, drugs en mannen blaast Piaf haar laatste adem uit. En ze is in de war. Dit is niet wat ze wilde. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft Piaf belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat ze achter heeft gelaten. Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.