Marjolijn van Kooten
Marjolijn van Kooten Foto: Jaap Reedijk

Marjolijn van Kooten

donderdag 23 november 2023 20:00 tot 21:00

20:00-21:00, Tiel, Agnietenhof. Marjolijn is een bijzondere eend in de theaterbijt, met wat ze zelf omschrijft als ‘psychiatrisch cabaret’. Sinds 2021 is ze directeur van de Angst Dwang Fobie stichting, waar ze zich inzet voor het doorbreken van het taboe op psychische aandoeningen. Dat doet ze ook in haar muzikale voorstellingen, waarin ze met veel humor – het liefst een beetje zwarte – en mooie liedjes thema’s aankaart als: hoe verbind je je écht met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks je chagrijn, overgewicht, besluiteloosheid, geklaag en verwrongen zelfbeeld? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? En hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500.