High tea
High tea Foto: 123RF.com

Aanschuiven bij high tea in Dorpshuis In de Gaard in Ingen

woensdag 4 oktober 2023 14:00 tot 15:45

14:00-15:45, Ingen, Dr. A.R. Holplein 13-15. In dorpshuis ‘In de Gaard’ in Ingen wordt op woensdagmiddag 4 oktober een high tea georganiseerd door het Alzheimer Café Buren om aandacht te vragen voor dementie in het kader van Wereld Alzheimer Dag. Het thema dit jaar is ‘Samen aan tafel’.

Voor deze editie is de samenwerking gezocht met Zorgcentra De Betuwe en Welzijn Rivierstroom. In het dorpshuis organiseren deze organisaties elke veertien dagen op woensdag reeds een middag voor senioren met wisselende activiteiten. Het trio Close Friends uit Tiel levert een muzikale bijdrage met enkele a capella nummers.

Deelname is gratis, reserveren is wenselijk. Men kan daarvoor een mail sturen met naam, aantal personen en woonplaats naar i.vanrooijen@alzheimervrijwilligers.nl.