RSG Luctor et Emergo
RSG Luctor et Emergo Foto: Aangeleverd

Seniorenfestival RSO Luctor et Emergo

donderdag 6 oktober 2022 9:30

09.30, Beusichem, Dorpshuis ‘t Zoetzand. Regionaal Senioren Orkest ‘Luctor et Emergo’ organiseert op 6 oktober een seniorenfestival van 09.30 - 16.30 uur in dorpshuis ‘t Zoetzand, Zoetzandselaan 1 in Beusichem.

Vanwege corona kon het festival een paar keer niet doorgaan, nu kijkt het orkest weer uit om de hele dag muziek te maken in samenwerking met een aantal zusterverenigingen. De aftrap is om 09.30 uur door voorzitter Wim van Meenen, waarna Luctor et Emergo  het eerste optreden voor hun rekening nemen.

De volgende verenigingen zullen die dag hun medewerking verlenen: Kennemer Harmoniekapel voor ouderen “Oud Goud” uit Zwanenburg, RSB Graafschap uit Westendorp, Seniorenorkest De Achterhoek uit Eibergen, Seniorenorkest De Vriendenkring uit Apeldoorn en Seniorenorkest Amstelland uit Amstelveen.

De dag zal om 16.30 worden afgesloten door voorzitter Wim van Meenen. Het festival zal plaatsvinden in het dorpshuis ’t Zoetzand, Zoetzandselaan 1, 4112 JL Beusichem. U bent van harte uitgenodigd om dit festival bij te wonen: de toegang is gratis. 

Meer informatie kunt u vinden op website: www.rsoluctoretemergo.nl