Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Workshop: Hoe leer ik mijn kind omgaan met geld?

maandag 3 oktober 2022 13:00 t/m 14:00

13.00 uur, Maurik, CBS de Hoeksteen, Homoetsestraat 38a.

De Volksbank organiseert de Eurowijsdag op CBS de Hoeksteen. Eurowijs is een initiatief van de Volksbank en biedt jaarlijks gemiddeld zo’n 200.000 kinderen gratis financieel lesmateriaal. Op de Eurowijsdag spelen de kinderen de hoofdrol en kunnen ze directieleden en medewerkers van de Volksbank alles vragen over geld. Tijdens deze dag organiseert Eurowijs in samenwerking met het Nibud de workshop ‘Hoe leer ik mijn kind omgaan met geld?’ Onderwerpen die aan bod komen, zijn: Hoeveel zakgeld geef ik mijn kind? Hoe leer ik mijn kind omgaan met verleidingen? en Vanaf welke leeftijd geef ik mijn kind een pinpas? De workshop is gratis toegankelijk voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd. Aanmelden voor de workshop kan via: info@eurowijs.nl.