Afbeelding
Foto: ingimage

lunch voor ouders;

maandag 3 oktober 2022 11:30 t/m 13:00

11.30 uur, Maurik, Het Klokhuis, Sterappelhof 7.

Rivierstroom organiseert verschillende momenten met verschillende gespreksleiders om ervaringen uit te wisselen over hoe inwoners van de gemeente Buren de coronapandemie hebben ervaren. Ook zijn de gesprekken bedoeld om ideeën op te doen voor activiteiten in de buurt. Hiervoor stelt de gemeente vouchers beschikbaar, zodat deze activiteiten ook uitgevoerd kunnen worden. Ingrid Veerman van Humanitas Rivierenland en Lieke van der Heijden van Buurtgezinnen gemeente Buren gaan op 3 oktober in gesprek met ouders tijdens de Week van de Opvoeding. Hoe hebben zij de coronaperiode ervaren? Hebben ze ideeën hoe het in de toekomst anders kan? Ook meepraten? De lunch is kosteloos en na afloop krijgen de aanwezigen een tasje mee met leuke spulletjes. Opgeven kan via i.veerman@humanitas.nl of lieke@buurtgezinnen.nl.