Afbeelding
Foto: Aangeleverd
Ingezonden mededeling

Kontakt Mediapartners is meer dan Kontakt Tiel

Advertorials 322 keer gelezen

Kontakt Mediapartners is meer dan dertien wekelijkse huis-aan-huiskranten, nieuwswebsites en een app. Het mediabedrijf werkt 24 uur per dag, zeven dagen per week aan een uiteenlopend aanbod van maatwerk mediaproducten.

De dertien titels, met een groot verspreidingsgebied vanaf Capelle aan de IJssel tot aan Tiel, hechten allemaal veel waarde aan de individuele nieuwswebsites en app. 

Online adverteerders
Online adverteerders weten Kontakt Mediapartners dan ook steeds beter te vinden, er wordt maatwerk geleverd voor de ondernemer en er zijn veel opties mogelijk.

Wij zijn lokaal de grootste, zowel in print als online, en daar is Het Kontakt Mediapartners trots op. “Wij mogen daar ook trots op zijn, het betekent dat we mooie kansen kunnen bieden aan ondernemers. Wij bereiken 80 procent van de mensen in ons verspreidingsgebied.” 

Juiste mediamix
En dat betekent dat het mediabedrijf klanten lokaal kan helpen beter te renderen. De wens van veel ondernemers is om meer mensen te bereiken, en zij kunnen dat waarmaken door de juiste mediamix in te zetten.

Een video zegt bijvoorbeeld meer dan duizend woorden, daar staat Kontakt Mediapartners achter. Het mediabedrijf groeit momenteel enorm in videoproductie en kan ook hier maatwerk aan klanten leveren.

“Veel ondernemers hebben nog geen video op hun website of dergelijke platformen om een beeldvorming voor klanten te schetsen. Maar wij hebben een eigen, professionele studio die zich onder andere bezighoudt met videoproducties voor klanten. Wij zijn in staat producten van hoge kwaliteit te leveren.”

Vacatures
Ook voor vacatures biedt Het Kontakt allerlei mogelijkheden. Zowel in print als online kan het mediabedrijf veel betekenen voor bedrijven die vacatures uitzetten.

De vacaturebank, vacatures op de homepagina van de nieuwswebsites en de app, handgemaakte videovacatures, het is allemaal mogelijk en er komen alsmaar meer mogelijkheden bij. En daarin is Kontakt Mediapartners uniek.

Vaste content manager
Net zoals in social mediacampagnes voor lange duur, er zijn veel verschillende social mediapakketten beschikbaar voor individuele ondernemers en collectieve winkelcentra. Daaraan wordt zelfs een vaste content manager vanuit de interne studio verbonden.

Kontakt Mediapartners bouwt ook professionele websites. “Je website is immers een online showroom, bedrijven kunnen er hun beste werk uitlichten in een opgeruimde, professionele ruimte. Wij maken die online showroom in de huisstijl van de klant, passend bij de producten en/of diensten volgens de eisen en regels van nu.”

Branded concent
Ook branded content groeit rap. Verhalen en artikelen die boeien, motiveren en inspireren maken indruk bij onze lezers. Branded content kan zowel on- als offline geplaatst worden.

Magazines op maat worden ook gemaakt bij Kontakt Mediapartners, door één van de grootste drukkerijen in Nederland: De Groot - grootsgedrukt gelegen in Goudriaan. Van encyclopedieën, tot magazines, van koffiebekers tot flyers.

Maatwerk voor elke klant
Voor elke klant kan maatwerk worden geregeld en geleverd. Ook de verspreiding en het vervaardigen van flyers kunnen we uit handen nemen van de opdrachtgever.

De media adviseurs van Kontakt Mediapartners helpen klanten daar van begin tot eind, zorgvuldig bij. Maar ook allerlei promotiemateriaal zoals brochures, posters, vlaggen, stickers en spandoeken worden hier gemaakt. “Onze koffer zit vol met producten”.

Regio Voetbal
Nog zo’n unieke tak van Kontakt Mediapartners: Regio Voetbal. Alle voetbaluitslagen en al het voetbalnieuws zijn op de website en app van Regio Voetbal in Krimpenerwaard, Alblasserwaard, Klaroen, West-Betuwe en Vijfheerenlanden te lezen.

Kortom; Kontakt Mediapartners is een mediabedrijf, niet alleen een huis-aan-huiskrant met dertien titels. Neem vooral contact op met de media adviseur om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken. 

Contact
Media Adviseur Het Kontakt Tiel : Barbara Germans: 06-51682893/ b.germans@kmp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie