ingezonden mededeling

Henk Scholten Mobility: één adres voor elektrische auto’s, oplaadpunten én zonnepanelen

Advertorials 2.355 keer gelezen

CULEMBORG • Elektrisch rijden betekent een andere kijk op mobiliteit. Henk Scholten Mobility maakte ruim een jaar geleden de keuze om hier met een nieuw en uniek concept volledig op in te zetten.

Ontzorgen is daarbij de rode draad: klanten kunnen niet alleen terecht voor het complete aanbod op het gebied van alle modellen elektrische auto’s, maar de Culemborgse onderneming biedt tegelijkertijd oplossingen op maat voor oplaadpunten en zonnepanelen. Daarmee ligt de weg naar duurzame mobiliteit wagenwijd open.

De overgang van diesel en benzine naar elektrisch rijden is in volle gang. Onderweg zie je steeds meer hybride en volledig elektrische auto’s. Henk Scholten Mobility wil degenen die hiervoor al gekozen hebben of die de overstap willen maken op één adres volledig ontzorgen. 

Laadpaal
Want een stekkerauto komt pas voor honderd procent tot zijn recht als je de beschikking krijgt over een laadpaal en zonnepanelen om de benodigde groene stroom op te wekken.

“We zijn na de overstap van de vestiging van Henk Scholten Volvo in Culemborg naar Henk Scholten Mobility inmiddels een jaar bezig”, vertelt sales manager Eling Nienhuis. “Uit de reacties van onze klanten blijkt duidelijk dat ze echt op zoek zijn naar deze totaaloplossing. Zij willen voor het overgrote deel advies over het hele pakket en bijvoorbeeld niet alleen voor een elektrische auto.” 

Showroom
De meest moderne elektrische auto’s vind je in de showroom van Henk Scholten Mobility. Het high tech aanbod gaat tegelijkertijd samen met de ‘ouderwetse’ en vertrouwde manier van werken: korte lijnen, persoonlijk contact en aandacht voor elke klant. Alles is erop gericht om een advies op maat te maken.

Eling: “Zo gaan we bij iedere aanvraag bij klanten zelf langs om te zien waar en hoe een oplaadpunt en zonnepanelen gerealiseerd kunnen worden. Iedere woonsituatie is toch weer anders. Veel collega-bedrijven doen dat online, maar dat betekent vaak dat het installatiebedrijf uiteindelijk meerwerk uit moet voeren waar niet op is gerekend. Bij ons is de offerte meteen definitief.”

Geen wachtlijsten
Nog een goed voorbeeld van de service en de dienstverlening is het ontbreken van de kloof van enkele maanden tussen bestellen en ontvangen. Wachtlijsten, daar heb je bij Henk Scholten Mobility niet mee te maken. Als relatieve nieuwkomer is er voldoende capaciteit om snel te kunnen leveren. 

“Daarmee onderscheiden we ons. Bijzonder is overigens dat onze monteurs een extra opleiding hebben gevolgd om ook de installatie van oplaadpunten en zonnepanelen voor hun rekening te kunnen nemen. De ene dag zijn zij actief als autotechnicus in de werkplaats, een dag erna installeren zij bij een klant een oplaadpunt en zonnepanelen. Ook wat betreft hebben we een compleet andere werkwijze dan het traditionele autobedrijf.”

Alle merken
Zeker zo belangrijk: de Culemborgse onderneming is gericht op alle merken en modellen elektrische auto’s. “Niet alleen wat betreft de verkoop, maar ook voor keuring, onderhoud en schadeherstel”, vult after sales manager Stefan Heyman aan. 

“Onze collega’s hebben daarvoor alle kennis en kunde in huis en we beschikken over alle benodigde diagnoseapparatuur. Dus ook degenen die al een stekkerauto hebben en op zoek zijn naar een gespecialiseerd autobedrijf zijn wij graag van dienst.”

Henk Scholten Mobility
De basis van Henk Scholten Mobility is Henk Scholten Volvo. In dit familiebedrijf staat alles al veertig jaar in het teken van dé beleving als klant. Met als fundament: persoonlijk contact, de hoogst haalbare kwaliteit en goede service.

Plantijnweg 31, Culemborg
info@henkscholtenmobility
0345 - 516 613
www.henkscholtenmobility.nl


Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie