Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Opening filiaal Wibra in Tiel aan het Westledeplein

Algemeen 3.424 keer gelezen

TIEL • De Wibra opent een nieuw filiaal aan het Westledeplein 11 in Tiel. Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari wordt de opening samen met de klanten gevierd met een kortingsactie. 

Klanten kunnen een emmer in de winkel pakken en krijgen twintig procent korting op alles wat in de emmer past. De nieuwe formule van de Wibra houdt een nieuwe winkelinrichting in: overzichtelijk en met een heldere routing. 

De inrichting

Ingericht vanuit het doel van de klant en daarom wordt er gewerkt met groepen. Binnen Wibra worden dit werelden genoemd: schoon & opgeruimd, plezier en ontspannen, gezellig en genieten, trendy en actueel, mooi en verzorgd.

Slogan

“We willen de klant helpen bij het dagelijkse leven. Ervoor zorgen dat het huis schoon en opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. De kledingkast, ook van de kinderen, is trendy en actueel en iedereen in het gezin voelt zich mooi en verzorgd. Daarnaast is er tijd om te ontspannen en maken de kinderen plezier. Onze nieuwe slogan daarbij is: ‘Dat doe je goed’. We willen met onze actuele winkels het alledaagse gezinsleven leuker en aangenamer maken. En blijvend een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin. Daarom zeggen we tegen iedere klant die met minder altijd meer weet te maken: dat doe je goed.”

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie