• De organisatie is in handen van initiatiefnemer Pieter Datthijn, eigenaar van Mannencongres.
• De organisatie is in handen van initiatiefnemer Pieter Datthijn, eigenaar van Mannencongres. Foto: aangeleverd

Eerste mannenpraatgroep in Tiel gaat beginnen

Algemeen 671 keer gelezen

TIEL • Vanaf januari start in Tiel een mannengroep. Dit is een primeur, want het is de eerste mannenpraatgroep die in Tiel begint. Pieter Datthijn, een kersverse inwoner in Tiel, leidt de groep.          

Het fenomeen mannengroep is niet nieuw. De laatste tien jaar duiken er steeds meer op in Nederland. De behoefte om met mannen de uitdagingen in het leven te bespreken neemt toe. In een veilige setting worden thema’s besproken die mannen aan het hart liggen, zoals de vader-zoon relatie, hoe zit het met jouw mannelijkheid, wat is jouw missie en voor jezelf opkomen.

Humor en plezier
Op deze avonden is er ook genoeg ruimte voor humor en plezier. Eens in de maand komen de mannen op een woensdagavond bijeen. Een klein stukje uitleg over het thema, uitwisseling en af en toe een korte werkvorm erbij zijn de onderdelen op zo’n mannenavond. Wat kan het de deelnemende mannen opleveren? Meer zelfinzicht, mannenenergie om je heen, humor, vriendschappen, een goede bak koffie en wellicht worden de mannen er uiteindelijk iets gelukkiger van.

De bijdrage is 12,50 euro per avond. De organisatie is in handen van initiatiefnemer Pieter Datthijn, eigenaar van Mannencongres. Dit bedrijf staat voor één-op-één coaching voor mannen en de organisatie van mannengroepen.

Interesse? Mail via mannencongres@kpnmail.nl
Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie